POWER PLATE

A Power Plate gép az egyik legizgalmasabb technológiai találmány a sporteszközök, az atlétika, az egészségmegőrzés és a fittség növelésének területén. Az Acceleration Training, gyakorlatokkal javul az erőnlét, az egészségi állapot, illetve a sport- és funkcionális teljesítmény. A gyorsulási tréning módszer többek között az alábbi előnyöket kínálja a sportolni vágyóknak: rövidebb edzésidő alatt összehasonlíthatóan jobb eredmények, megnövekedett izomerő és izomtónus, javuló flexibilitás, jobb vérkeringés és anyagcsere, valamint súlyvesztés.

A Power Plate® a fitnesz technológia jövő generációját és a Gyorsulási TréningTM egyik leghatékonyabb edzésmódját kínálja. Ez a forradalmi edzési technológia harmonikus rezgéseket közvetít a szervezetbe, természetes reflexet stimulálva va, az izmok másodpercenként 25–50 alkalommal húzódnak össze – és az izomrostok akár 98%-ban is dolgoznak, a hagyományos edzőtermi eszközökkel együtt 60%-hoz érkezett tapasztalata t.

A Power Plate gépen folytatott vibrációs tréning növeli az izomtömeget és javítja az izomtónust. A nyújtóreflex révén az edzésbe hozott izmok 100%-osan aktivizálódnak. Ezzel szemben a hagyományos edzéssel csak 60%-80% érhető el. A rezgés egyetlen mozdulat elvégzése alatt 25-50 ismételt összehúzódást , amivel több izomizálódik, így az izmok nélkül is aktívan dolgoznak, hogy bármiféle külső terhelés érné őket. Egy hagyományos erő-edzés erősíti az izmokat, mert a test reagál az extra terhelésre, mely a súlyok mozgatásából, vagy a normál gravitáció ellenállásának legyőzéséből ered. A vibrációs tréningnél a test a fellépő gyorsulásra reagál, így sokkal nagyobb erőkifejtésre késztetjük az izmokat. A Power Plate tréninggel nem a tömeget növeljük, hanem a gyorsulást a frekvencia megváltásával .

A vibrációs tréning kitűnően alkalmazható különböző sportok megalapozására: labdajátékok, síelés, futás, tenisz, golf, de a hobbiból sportolók számára is kiváló testedzést biztosít.A kiterjedt tudományos és független kutatásoknak köszönhetően sportklubok szinte a világ minden részén használják a Power Plate-et erősítő, kondicionáló és rehabilitációs programjaik során.

Man and woman personal trainers in the gym.

A Power Plate edzések személyi edzővel zajlanak, így biztonságosan és hatékonyan lehet elérni a lehető legrövidebb idő alatt a kívánt eredményt.

A heti 2-3 alkalom az ideális, hogy a képzett edzővel a fejlődés megfelelő legyen. Az edzések intenzitását a gép beállításainak változtatásával (frekvencia, amplitúdó, idő) és a gyakorlatok nehezítésével érjük el.

A Power Plate edzések lehetnek erőnövelő, zsírégető, tonizáló, lazító, regeneráló vagy feszesítő edzések.

Ajánlások
Galéria