Amit érdemes korán kezdeni

Szeretettel üdvözlünk a Progress Kids oldalán!

Gyerekek számára létrehozott tornatermünk a Dunakanyar Mozgás Sziget részeként működik.

Tornatermünket azzal a céllal nyitottuk meg, hogy a sportot már kicsi korban megszerettessük a gyerekekkel, akiknél ezáltal kialakul a természetes igény a mozgásra, és felnőtt korban is a napirendjük része lesz.

Színvonalas eszközeink segítik a gyerekek fizikai és mentális fejlődését egyaránt, és kitűnő szórakozást nyújtanak kicsiknek-nagyoknak.

A hagyományos tornatermi eszközök mellett található itt mászófal, multifunkciós bordásfal és blazepod is. Ez szintén egy multifunkciós sporteszköz, ami erős ledekkel segít a vizuális reakció fejlesztésében. Használható egyéni és csoportos edzésekre egyaránt.

Különböző óratípusainkra szeretettel
várunk minden gyermeket!
Ritmikus Sportgimnasztika

Ritmikus Gimnasztika tanfolyam Királyvári Nikolett 47 szeres Magyar Bajnok, Világ Kupa győztes, Olimpiai kerettag és a Római-Parti Rg Se vezető edzőjével.

Fitnesz és életmódközpontunkat célzottan, minden apró részletre figyelve hoztuk létre, hogy mindenki olyan jó szívvel tekintsen rá illetve érezze jól magát valamelyik részén mint amilyennek mi ezt megálmodtuk és létrehoztuk. A saját fejlesztéseként megvalósult intézmény komplexitásában és minőségében Magyarországon egyedülálló.

Bővebb információkat az alábbi telefonszámon vagy email címen tudtok kérni.
Királyvári Nikolett
  • Polenicorn Rúdsport és Légtorna
  • Rúdsport (vegyes csoport)-kezdő, középhaladó, haladó, profi

Mint minden sportnál, a rúdsport / rúdtánc esetében is nagyon fontos a test fokozatos terhelése a sérülések elkerülése végett. Nálam több évnyi szakmai tapasztalaton alapuló, egyedi rúdsport szintrendszer alapján, vegyes, kis csoportban dolgozom (max. 6fő). Ez azt jelenti, hogy egy órán vesznek részt a kezdő, középhaladó, haladó és profi tanítványok is, viszont mindenkivel a saját szintjének megfelelően, egyedileg foglalkozunk, a szintrendszerben éppen soron következő rúdsport gyakorlatot tanítva. Ne aggódj, nem fognak “kinézni” azért, mert kezdő vagy, mindenki volt az, úgyhogy várunk sok szeretettel előképzettség nélkül. Ajánlott öltözék: kényelmes felsőrész, minél rövidebb, de legalább térdet szabadon hagyó nadrág, lábszármelegítő, zokni.

  • Gyermek és Tinédzser rúdsport és légtorna (karika) edzések (6-16 év)

Egyre több és több szülő keres olyan sportot, amit akár hobbi szinten, mindenféle kötelező versenyhelyzet nélkül, kikapcsolódásként űzhet gyermeke. Ami kellően átmozgatja, ugyanakkor szórakoztatja, ahova szívesen jár. A rúdsport és a légtorna tökéletes választás ebben az esetben.

A rúdsport és légtorna által fejlődik az általános erőnlét és vázizomzat, az állóképesség, a testi-kinesztetikus intelligencia és mozgáskoordináció, a mozgástartomány és hajlékonyság, a kreativitás.

Miért a Polenicorn?

Magyarországon egyedülálló rendszer alapján, nagyfokú precizitás és odafigyelés mellett tanulhatja gyermeked Nálam a rúdsportot és a légtornát is.

Órák: Hétfő: 18:45-19:45ig, 19:45-20:45ig (változhat)

Csütörtök: 18:00-19:00 ig, 19:00-20:00 ig (változhat)

Az órákra a bejelentkezés kötelező!

Bővebb információkat az alábbi telefonszámon vagy email címen tudtok kérni.

Csontos Réka
MNO05681
MNO06056
Iskola előkészítő

Hodován Józsefné Kata vagyok és 34 éve tanítom a 6-10 éves korosztályú gyermekeket. Mindig fontos volt számomra a tehetséggondozás és a felzárkóztatás is. Munkám során tapasztaltam, hogy szakadék van az óvoda és az iskolakezdés között. Ezt a szakadékot ívelem át a játékos foglalkozásokkal, melyek a szükséges alapkészségeket fejleszti (finommotorika, memória, logika, számolási készség, szókincsbővítés, jobb-bal differenciálás). Ennek eredményeképpen sikeresebb, mosolygósabb lesz az első év az iskolában. Nagy szeretettel várom a játszva tanulni vágyó gyerekeket!”

Bővebb információkat az alábbi telefonszámon tudtok kérni:
Hodován Józsefné
Ügyességi torna – mozgásfejlesztés - Batári Gergő
Mesés gyerek jóga - Batári Belényesi Éva
Órarend
Galéria