GYIK
Dunakanyar Mozgás Sziget

A Dunakanyar Mozgássziget minden edzés típusára előre egyeztetett időpont foglalás szükséges, amelyet telefonon illetve üzenetben is egyeztethet az adott oktatóval/ edzővel/ terapeutával.

 

Jelenleg kizárólag készpénzes fizetés áll rendelkezésre.

Magical Baby Spa

A csecsemőnek legalább négy hetesnek kell lennie és begyógyult köldökűnek.

 

Maximum két fő kísérheti be a fürdő részbe a gyerekeket hogy a környezet nyugodt és csendes legyen. Ha többen érkeztek akkor lehetőség van egy üvegablak mögűl végig kísérni a foglalkozást. Illetve lehetőség van magánórára is. Ennek a díja egyedi árszabású.

 

Előre egyezetetett időpont foglalás szükséges.

Időpontot 06706014486-os telefonszámon fogadunk illetve Facebook oldalon vagy Instagrammon.

Ezt egyenlőre nektek kell beszereznetek. Felhívjuk figyelmét, hogy nem fogadunk el semmilyen textil úszópelenkát.

Amint azt korábban jeleztük, törölközőt és pelenkát Nektek kell biztosítani a foglalkozás alatt.  Hozhatsz a baba számára kiegészítőket, amelyekre úgy gondolod, hogy a szüksége lehet rá, például extra ruhát, tejet, cumit stb. Kérjük, gondoskodj róla, hogy a baba 30 perccel a program előtt egyen utoljára.

24 órás lemondási szabályzatunk van, így ha bármi történik, vagy változás történik, kérjük, hogy egy nappal az időpont előtt jelezze felénk, ellenkező esetben a teljes alkalom felszámításra kerül.

A vizünk meleg. Hőmérséklet 31°C és 35°C között.

Minden terapeutánk intenzív és teljes képzésben részesül, mielőtt el kezdené a babákkal való foglalkozást.

Sajnos szolgáltatásunk nem így működik. A szülőnek/gondviselőnek kötelessége, hogy a babát folyamatosan kísérje a Spa-ban. Maximum 2 felnőtt kísérheti el a babát a foglalkozás alatt.

Beteg baba (influenza, köhögés, láz, vírusfertőzés, kisebb/súlyosabb betegségek stb.) nem látogathatja az intézményt a teljes gyógyulásig.

Az a baba, aki most kapott oltást, nem vehet részt a babafürdőben a következő 72 órán belül.

A babaúszás tornából, vízben végzett játékos feladatokból és levezető játékból, gyakorlásból áll. A konkrét feladatok kb. 20-25 percet vesznek igénybe, ezután igény szerint még lehet a babával a vízben maradni, játszani. A maximum egy foglalkozásnak 40-45 perc. Ez alatt igencsak el tudnak fáradni a picik a vízben és a tornán.

 

lehetőség foglalkozásnak 40-45 perc. Ez alatt igencsak el tudnak fáradni a picik a vízben és a tornán.